Naslovnica SPORT NOVOGRADIŠKI TENISAČI USPJEŠNO OTVORILI SEZONU

NOVOGRADIŠKI TENISAČI USPJEŠNO OTVORILI SEZONU

1349
0
Podijeli objavu

Autor : Marko Brčić
Konačno su dozvoljena i teniska službena natjecanja, pa ista i kreću uz pridržavanje preporuka i epidemioloških mjera što su tenisači jedva dočekali da ponovno izađu na teniske terene i krenu sa natjecanjima.

U srijedu 3. lipnja 2019. godine odigrano je prvo kolo 1. i 2. teniske lige Brodsko – posavske županije u kojima se ove natjecateljske sezone natječu tri ekipe novogradiških tenisača, dvije ekipe u 1. ŽTL i jedna u 2. ŽTL.

Naši tenisači TK „Nova Gradiška 1“ koji se natječu u 1.ligi ostvarili su pobjedu protiv ekipe „Instalogradnja“ ukupnim rezultatom 3:0. Bodove su izborili Ivica Magdić, Ivica Kožulj i Marko Brčić.

Tenisači TK „Nova Gradiška 2“ koji se također natječu u 1. ligi ostvarili su pobjedu protiv ekipe „Simpo EU“ ukupnim rezultatom 2:1. Bodove su izborili Gordan Pribanć i Vedran Piškulić dok je Danilo Tusić poražen u pojedinačnom susretu.

Tenisači ekipe TK „Nova Gradiška 3“ koji se natječu u 2. ligi pobijedili su ekipu “Alo“ ukupnim rezultatom 3:0. Bodove su izborili Igor Mendek, Aleksandar Jović, Milan Prpić i Goran Nikiforov.

Sljedeće drugo kolo se igra 09. i 10. lipnja 2020. u Slavonskom Brodu.