Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti ŽUPANIJA – 3 NOVOZARAŽENE OSOBE. PO JEDNA IZ NOVE GRADIŠKE I OPĆINE...

ŽUPANIJA – 3 NOVOZARAŽENE OSOBE. PO JEDNA IZ NOVE GRADIŠKE I OPĆINE DAVOR

793
0
Podijeli objavu

U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije zabilježena su tri (3) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina):

Grad Nova Gradiška (1), općina Davor (1) i općina Sibinj (1).

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 641, dok je broj aktivnih slučajeva 25 (isto kao i prethodni dan).

Hospitalizirano je 7 osoba (1 osoba više nego prethodni dan), a jedna hospitalizirana osoba je na respiratoru.

Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 342 osobe (93 osobe više nego prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Izvor: Bpz.hr