Naslovnica CRNA KRONIKA 29-GODIŠNJI DRŽAVLJANIN BiH SKRIVIO PROMETNU NESREĆU U STAROM PETROVOM SELU i POBJEGAO

29-GODIŠNJI DRŽAVLJANIN BiH SKRIVIO PROMETNU NESREĆU U STAROM PETROVOM SELU i POBJEGAO

859
0
Podijeli objavu

U utorak (13. listopada), u 18.35 sati, u Starom Petrovom Selu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje je vozač napustio mjesto događaja.

Policija je očevidom utvrdila da se vozač kretao osobnim automobilom kolnikom Ulice braće Radić te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. U daljnjem kretanju lijevom stranom vozila je udario u osobni automobil kojim je, iz suprotnog smjera, upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin.

Nakon prometne nesreće, počinitelj je napustio mjesto događaja, a da nije s 32-godišnjakom razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu s kojim je prouzročio prometnu nesreću.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška ubrzo su pronašli neodgovornog 29-godišnjeg vozača (državljanina Bosne i Hercegovine), koji je prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a alkotestom su mu utvrdili koncentraciju alkohola u krvi u iznosu od 1,55 promila.

Policajci su 29-godišnjaka zadržali u prostorijama policije, do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te protiv njega podnose Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa ne cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

ODNOSI S JAVNOŠĆU
POLICIJSKI SLUŽBENIK
Damir Brezić