Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti JAMNICA NAJIZLOŽENIJIM INSTITUCIJAMA U ŽUPANIJI DONIRALA 750 l VODE U BOCAMA

JAMNICA NAJIZLOŽENIJIM INSTITUCIJAMA U ŽUPANIJI DONIRALA 750 l VODE U BOCAMA

772
0
Podijeli objavu

Tvrtka “Jamnica” d.o.o. u sklopu svojih aktivnosti odlučila je iskazati podršku djelatnicima i institucijama koji su trenutno najizloženiji u borbi s pandemijom COVID-19. To se ponajprije odnosi na djelatnike koji rade u otežanim uvjetima koristeći zaštitnu opremu u radu s COVID pacijentima.

Palete sa 750 litara vode donirali su slavonskobrodskoj i novogradiškoj bolnici, Zavodu za hitnu medicinu, domovima zdravlja u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, Domu za starije i nemoćne, Osnovnoj školi “Milan Amruš”, Brodsko-posavskoj županiji, a tijekom današnjeg dana pristići će donacija i za Policijsku upravu.

Voditelj prodaje Slobodan Ćulapkazao je kako ovo nije prvi puta kako “Jamnica” prepoznaje potrebe i nastoji pomoći jer su slične akcije provodili i za vrijeme velikih poplava u Gunji te tijekom vremena kada se grad Slavonski Brod suočavao s problemom zagađene pitke vode.

Župan Danijel Marušić zahvalio se “Jamnici” na ovoj plemenitoj gesti kazavši kako tijekom pandemije svi nastojimo napraviti najbolje što možemo u okviru svoga djelokruga te izrazio nadu kako će pronalaskom cjepiva kriza s koronavirusom polako ići prema kraju.

Izvor: Bpz.hr