Naslovnica EU BODOVALJCI – URUČENI PAKETI KRAJNJIM KORISNICIMA PROJEKTA “ZAŽELI”

BODOVALJCI – URUČENI PAKETI KRAJNJIM KORISNICIMA PROJEKTA “ZAŽELI”

1235
0
Podijeli objavu

Ovaj mjesec u sklopu podjele paketa krajnjim korisnicima_cama načelnik općine Vrbje Igor Jurišić i koordinatorica projekta obišli su krajnje korisnike/ce iz Bodovaljaca i uručili im njihove pakete s higijenskim potrepštinama.

Načelnik i koordinatorica popričali su s korisnicima iz Bodovaljaca o zadovoljstvu dosadašnjom uslugom, saznali koje su njihove potrebe u ostvarivanju socijalnih prava kako bi mogli što bolje odgovoriti na iste, te na taj način utjecati na povećanje kvalitete njihova života. Nakon odrađenih službenih obaveza, kroz neobavezan razgovor raspitali su se o njihovim planovima za božićne blagdane, koji su zbog mjera poduzetih radi sprječavanja širenja koronavirusa, ponešto izmijenjeni. Mnoge njihovi najbliži nažalost neće biti u mogućnosti posjetiti, pa će Božić provesti mirnije i u nešto manjem broju.

No unatoč tome, svi su pripremili poklone za svoje najdraže koje će im uručiti čim situacija za to bude pogodna. Korisnici su pohvalili naše gerontodomaćice koje su, kako kažu, sve lijepo počistile i uglancale, pomogle im pripremati božićne slastice i ukrasiti domove božićnim ukrasima. Kažu nam kako im paketi s higijenskim potrepštinama koje dobiju u sklopu projekta uvelike pomognu, posebno po pitanju kućnog budžeta, koji im ipak bude nešto bogatiji nego inače, pa onda mogu malo počastiti rijetke goste koji im dođu s kolačićima i sokom.

Na odlasku načelnik Igor i koordinatorica zahvalili su se na gostoprimstvu, poželjeli svim krajnjim korisnicima/cama ugodne i lijepe blagdane, poručili im da se paze i čuvaju svoje zdravlje.

Podsjetimo, ovaj projekt je sufinancirala Europska unija kroz iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, a odobren je kroz Otvoreni javni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”. Ukupna vrijednost projekta je 928.650,00 kuna sa stopostotnim sufinanciranjem Europske unije.

Općina Vrbje