Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti PRIJAVE U TIJEKU – KPA “MARSONIA” ORGANIZIRA JOŠ JEDAN TEČAJ RONJENJA

PRIJAVE U TIJEKU – KPA “MARSONIA” ORGANIZIRA JOŠ JEDAN TEČAJ RONJENJA

1248
0
Podijeli objavu
Foto: KPA "Marsonia"

Kako doznajemo od kolege Ivice Vlašića iz Slavonskog Broda, Klub podvodnih aktivnosti Marsonia organizira još jedan tečaj ronjenja i to za početnu kategoriju ronilac R1 i napredne kategorije R2 i R3 prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji i uz primjenu svih i dalje važećih epidemioloških mjera.

Prijave traju do ponedjeljka 1. ožujka, kada tečaj i službeno počinje uvodnim sastankom u 18 sati za napredne kategorije odnosno u 19 sati za početnu kategoriju R1, i to u prostorijama kluba (Supilova 2, Slavonski Brod), gdje možete dobiti sve potrebne informacije o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr. Vaš dolazak vas ne obvezuje na sam tečaj.

Uvjet je svakako da ste psihofizički zdravi i sposobni i da ne bolujete od nekih kroničnih respiratornih ili kardiovaskularnih bolesti. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član našeg Kluba. Tečaj provode iskusni i vješti ronioci s licencom.

Sam tečaj traje oko 40 dana, dovoljno vremena da se nauči sve što je potrebno za ronjenje.

  • “Dođite, upoznajte naš klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj. Dođite se upoznati s ronjenjem pobliže, jer će vas kroz cijeli tečaj voditi iskusni instruktori i voditelji ronjenja, te sa KPA Marsonia uđite u ronilačke avanture!” – navodi Ivica Vlašić.

Više informacija možete saznati putem maila [email protected] ili na broj 099/533 5423 (Robert)