Naslovnica POLITIKA HSP NOVA GRADIŠKA – SPREMNI NA SAMOSTALNI IZLAZAK NA LOKALNE IZBORE

HSP NOVA GRADIŠKA – SPREMNI NA SAMOSTALNI IZLAZAK NA LOKALNE IZBORE

766
0
Podijeli objavu

U subotu, 6. veljače 2021. održan je sastanak podružnice Nova Gradiška na kojem su uz članove podružnice nazočili predsjednik ŽV Brodsko-posavske i član Predsjedništva Dalibor Damičević te dopredsjednica Glavnog stana Marina Logarušić.

Projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” uspješno je zaživio u ovoj podružnici kojoj se u velikom broju vraćaju članovi iz drugih pravaških opcija, osobito mladi.

Na tragu toga, predsjednik podružnice Nova Gradiška Željko Kraljić, predložio je aktivno uključivanje mladih u kreiranju politike podružnice, ponajviše za predstojeće lokalne izbore.

Na sastanku je dogovoreno da sve aktivnosti vezane za lokalne izbore predvodi Ivan Junašević ,mag. ing. agr. u dogovoru s vodstvom ŽV i središnjicom HSP-a.

Ivan Junašević će zajedno s Domagojem Sabolićem i Matom Plešom pripremiti izlazak HSP-a u Novoj Gradiški na lokalne izbore.

Svoju aktivnost, koliko im dozvole trenutne epidemiološke mjere, usmjerit će i na okolne općine.

  • “Sigurni smo da će sinergija iskustva i mladosti polučiti dobar rezultat na izborima, a podružnici Nova Gradiška osigurati kvalitetan rad koji će iznjedriti prepoznatljiva lica na lokalnoj političkoj sceni.” – ističu iz HSP-a Nova Gradiška.

ŽV HSP BPŽ