Naslovnica CRNA KRONIKA U PROMETNOJ NESREĆI U GORNJIM BOGIĆEVCIMA OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

U PROMETNOJ NESREĆI U GORNJIM BOGIĆEVCIMA OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

1007
0
Podijeli objavu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer (8. ožujka), u 13 sati, u Gornjim Bogićevcima, dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 53-godišnjak, osobnim automobilom kretao kolnikom ulice od istoka u smjeru zapada, a osobnim automobilom, iz suprotnog smjera, upravljala je 62-godišnjakinja.

U jednom trenutku, alkoholizirani 53-godišnjak je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je prednjim lijevim dijelom osobnog automobila udario u lijevi dio automobila kojim je upravljala 62-godišnja vozačica.

U daljnjem kretanju, vozila su sletjela s kolnika na travnatu površinu, a potom i u putni kanal. Nadalje, 53-godišnji počinitelj je vozilom oštetio i metalnu ogradu i vrata vlasništvo 87-godišnjaka.

Izvršenim alkotestiranjem, policijski službenici su u organizmu 53-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola od 1,63 promila, te su ga zadržali u policiji na otriježnjenju.

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobila oba vozača osobnih automobila, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 53-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU BPŽ