Naslovnica CRNA KRONIKA 33-GODIŠNJAK RAZBIO RAZBIO IZLOG TRGOVINE ZBOG CIGARETA

33-GODIŠNJAK RAZBIO RAZBIO IZLOG TRGOVINE ZBOG CIGARETA

963
0
Podijeli objavu

Izvršenim očevidom policija je utvrdila da je osumnjičeni razbio staklo izloga trgovine te potom otuđio više kutija raznih vrsta cigareta

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Nova Gradiška, jučer (29. ožujka) je potvrđena sumnja da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe.

U nedjelju, oko 23 sata, policija je zaprimila dojavu da je u tijeku provala u trgovinu na području općine Nova Gradiška. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave te su, nedugo nakon dolaska na mjesto događaja, u blizini pronašli 33-godišnjeg hrvatskog državljanina. Izvršenim očevidom policija je utvrdila da je osumnjičeni razbio staklo izloga trgovine te potom otuđio više kutija raznih vrsta cigareta.

Prilikom postupanja, 33-godišnjak je riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a izvršenim alkotestiranjem očitana je koncentracija alkohola od 1,13 g/kg alkohola u krvi.

Policijski službenici su 33-godišnjaka doveli u prostorije policije i zadržali na otriježnjenju te zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnose Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Policijski službenici protiv počinitelja podnose i kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Izvor: PU Brodsko-posavska