Naslovnica NAJAVE POUMAR – OD ČETVRTKA ONLINE RADIONICA KREATIVNOG PISANJA

POUMAR – OD ČETVRTKA ONLINE RADIONICA KREATIVNOG PISANJA

675
0
Podijeli objavu

Za sve zainteresirane upustiti se u avanturu pisanja slikovnica, Pučko otvoreno učilište MAR priprema online radionicu kreativnog pisanja. Prijaviti se mogu svi koji nemaju objavljenu niti jednu slikovnicu.

Voditeljica radionice: Ana Đokić, književnica

Vrijeme održavanja radionica: Četvrtkom od 18,30 sati putem aplikacije Zoom, prva radionica održat će se 22. 4. (ukupno 6 radionica tijekom travnja i svibnja)

Cijena za šest radionica – 500 kn

Prijaviti se možete mailom na adresu [email protected] ili pozivom na broj 331 010 (radnim danima od 7,00 – 15,00), a broj mjesta je ograničen.

O VODITELJICI RADIONICE – Književnica Ana Đokić, uz romane i drame objavljene i izvedene u Hrvatskoj i inozemstvu, objavila je preko dvadeset slikovnica za koje je dobila više nacionalnih i međunarodnih književnih priznanja, od kojih izdvajamo književnu nagradu Grigor Vitez, nagradu za najbolju hrvatsku slikovnicu Ovca u kutiji, te međunarodno priznanje White Ravens.

Uz pisanje i uređivanje knjiga, aktivno se bavi promoviranjem suvremenih hrvatskih i inozemnih slikovnica i njihovih autora na književnim festivalima koje organizira u zemlji i svijetu.

Vodi radionice kreativnog pisanja u Hrvatskoj i inozemstvu (Zagreb, Pazin, Šibenik, Nova Gradiška, Sarajevo, Beč, Berlin).

Dugogodišnja je voditeljica književnih projekata koji se odvijaju pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ureda za kulturu Grada Zagrebu. Živi i radi u Zagrebu kao profesionalni pisac.

Izvor: POUMAR