Naslovnica POLITIKA HSLS PREDLAŽE KONKURENCIJI “12O i PRVI PROJEKT” – Na ideju stanovnika Bedema...

HSLS PREDLAŽE KONKURENCIJI “12O i PRVI PROJEKT” – Na ideju stanovnika Bedema koji cvijećem krpaju rupe derutne ceste

834
0
Podijeli objavu

Da su se novogradiški HSLS-ovci i MOST-ovci ozbiljno prihvatili želje da apliciraju u budućoj izvršnoj i odlučnoj vlasti vidimo kroz kampanju i, kako ističu, 20 realnih programa, a ne 1000.

Kako doznajemo od Krunoslava Pecarića, predsjednika ogranka HSLS-a NG i kandidata za gradonačelnika spomenute koalicije, da im se građani javljaju pružajući podršku, ali i šaljući upite za razne problematike i nedostatke grada, posebice poslije priopćenja dijela programa o obnovi cesta.

Naime, dosjetljiv stanovnik Bedema poslao je u inbox stranačke Facebook stranice sliku kako je cvijećem popunio rupe tamošnje derutne ceste.

“S obzirom da u gradu traje krpanje rupa mnogih “odlično” asfaltiranih cesta, pretpostavljamo u sklopu “120 projekata”, jedan naš sugrađanin koji živi u ulici Bedem predlaže i volonterski odrađuje 121. projekt za svoju ulicu, ali i druge.

Vjerujem da će svi biti oduševljeni.” – riječi su Krinoslava Pecarića koji se kritički i sarkastično osvrnuo na slučaj rekonstrukcija gradskih ulica.