Naslovnica NAJAVE PREDSTAVA “KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA” 30. OŽUJKA U DOMU KULTURE

PREDSTAVA “KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA” 30. OŽUJKA U DOMU KULTURE

556
0
Podijeli objavu

SRIJEDA, 30. 3. U 20:00 SATI
DOM KULTURE

Cijena ulaznice je 70 kn
Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović
Režija i adaptacija: Rade Vukotić
Produkcija: Duško Srijemac

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri, optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti otkriti na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

Radio je kao asistent režije redateljima: Soji Jovanoviću, Želimiru Oreškoviću, Radoslavu Doriću, Aleksandru Đorđeviću. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za kazalište, film, radio i televiziju PRIZOR.

Trajanje 75 minuta

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected], ili na tel. 035/331-010.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.