Naslovnica GRAD POČINJE ADVENT U NAŠEM GRADU – PREDSTAVLJEN BOGAT PROGRAM /VIDEO/

POČINJE ADVENT U NAŠEM GRADU – PREDSTAVLJEN BOGAT PROGRAM /VIDEO/

497
0
Podijeli objavu

Jučer, u prostoru Turističke zajednice grada Nova Gradiška predstavljen je bogat program povodom tradicionalne manifestacije “Advent u našem gradu”.

I ove godine u predbožićno vrjeme građani i svi posjetioci te prolaznici kroz Novu Gradišku moći će uživati u božićnoj čaroliji u organizacije Turističke zajednice.

Na press konferenciji predstavnici TZGNG direktorica Dinka Matijević i Bernard Kumić Berny iz Motionplay agencije uz odobrene i samog Djeda Božićnjaka najavili su mnoštvo zabavnih sadržaja i aktivnosti, ali i ono što nas čeka za doček Nove godine.

Službenom otvorenju ovogodišnjeg Adventa koje će uslijediti sutra u subotu u 18, 30 sati u Gradskom parku prethodit će svečano otvorenje klizališta s početkom u 17 sati, dok će u 18 sati biti upaljena prva adventska svijeća na kroznom toku pored crkve BZ Blažene Djevice Marije.

Naposljetku, kao šlagvort večeri, u 21 sat očekuje nas koncert grupe “Pravila igre” koja će nastupiti na novopostavljenoj bini na Trgu kralja Tomislava ispred između zgrade Gradskog poglavarstva i parka.

  • “Tijekom cijelog mjeseca organizirat će se niz kreativnih i plesnih radionica za mališane, predstave za djecu, druženje i slikanje s Djedom Božićnjakom. Na prostoru ispred zgrade Gradske uprave bit će postavljen božićni sajam, a u kućicama kraj gradske fontane moći ćemo uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.” Svakog vikenda bit će organiziran i glazbeni program, stoga nas očekuju nastupi TS Satir, „Dominik&co”, Gradske glazbe, a tu su i glazbene slušaonice i još puno toga. Pripremili smo i niz sadržaja za djecu, maskote, predstave, Djed Božićnjak, klizalište….Želja nam je da zaista našim sugrađanima pružimo pravi duh Božića i Adventa.” – istaknula je Dinka Matijević.

Također, u krugu adventskog parka nalazit će se i popularna kućica Djeda Mraza, a posjetitelji će u adventskom periodu imati priliku guštati u gastro ponudi, a i dobro se ugrijati uz kapljicu domaćih vinara i Bošnjak kuhani gin.

  • VIŠE U VIDEO SNIMCI: