Naslovnica GRAD “ADVENT U NAŠEM GRADU” – I OVE GODINE OAZA BOŽIĆNOG DUHA I...

“ADVENT U NAŠEM GRADU” – I OVE GODINE OAZA BOŽIĆNOG DUHA I POZITIVE /VIDEO + PHOTO/

700
0
Podijeli objavu

U organizaciji Turističke zajednice grada Nova Gradiška, ovogodišnji “Advent u našem gradu” nam donosi zaista velik broj sadržaja i događanja za najmlađe, odrasle i sve ljude koji posjećuju ovu manifestaciju koja se tradicionalno odvija u Gradskom parku.

Ovogodišnji Advent u našem gradu tradicionalno su otvorili gradonačelnik Vinko Grgić i Dinka Matijević, predsjednica Gradskog vijeća i direktorica Turističke zajednice. Novogradiščanima, posebno najmlađima, poželjeli su puno zadovoljstva i predblagdanskog druženja u gradskom parku koji se i ove godine ponovo pretvorio u Čarobnu šumu.

Gradska Turistička zajednica sa partnerima i Grad Nova Gradiška priredili su obilje događanja i još jednu blagdansku čaroliju.

Svakako, najposjećenije i najpolularnije mjesto u okviru Advnta, ali i nakon navedenoga je klizalište kojeg su svečano otvorili članovi i voditelji Društva „Naša djeca“, Dječjeg gradsko vijeća i Plesnog studija Marine Mihelčić koji su oduševili brojne prisutne prigodnim programima u kojima je bilo plesa, recitiranja i sviranja.

Također, uz nastup crkvenog zbora Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije i Pjevačke skupine “Aurore” prošle subote, upaljena je i prva adventska svijeća.

Glazbeno scenski doživljaj kod fontane upotpunili su članovi Gradske glazbe, a u 21 sat je uslijedio odličan koncert grupe “Pravila igre”.

Uz bogatu gastro ponudu domaćih OPG-ova i proizvođača, kuću Djeda Božićnjaka, koncerte i razne sadržaje, Advent u našem gradu postao je društveno okupljalište u ovo predbožićno doba koje nam na ispraćaju ove teške godine ipak pruža nadu u svjetliju budućnost i donosi pozitivni duh među ljude.

Uz sinoćnji odličan nastup TS “Satir”, u čarobnu šumu navratit će i Sveti Nikola.

18. prosinca Djed Božićnjak će male posjetitelje darivati božićne poklonima.
Svakako treba istaknuti da klizalište radi svakog dana.