Naslovnica GRAD Gospodarstvo IPNG EXPO – 2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O INVESTICIJAMA & SAJAM KARIJERA I...

IPNG EXPO – 2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O INVESTICIJAMA & SAJAM KARIJERA I POSLOVA u NOVOJ GRADIŠKI

475
0
Podijeli objavu

Industrijski park Nova Gradiška organizator je IPNG EXPO, 2. Međunarodna gospodarske konferencije o investicijama & Sajam karijera i poslova.
EXPO – 2. će se održati dana 27. travnja u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška.

Na događaju će nazočiti brojni investitori, partneri iz prosvjete, učenici i studenti, predstavnici poduzetničko potpornih institucija, te predstavnici razvojnih agencija iz regije kao i nadležnih institucija i gospodarskog sektora.

Sadržaj IPNG EXPO podijeljen je na dva dijela – na 2. Međunarodnu konferenciju o investicijama na kojoj će se tema biti važnost ljudskih resursa u predavanjima i panel raspravama. Drugi dio programa je Sajam Karijera i poslova.

U predavanjima i panel raspravama konferencijskog dijela očekuje se sudjelovanje brojnih istaknutih govornika iz industrije i predstavnika nadležnih institucija, kao i niz poslodavaca koji će kroz panel rasprave predstaviti svoje tvrtke i pružiti vam mogućnost da se bolje upoznate s njihovim poslovanjem.
IPNG EXPO Sajam Karijera i poslova ima za cilj spojiti poduzetnike i potencijalne zaposlenike kako bi razmijenili ideje, pronašli nove poslovne prilike i stvorili korisne poslovne veze. Sajam će također pružiti mogućnost da se upoznate sa najnovijim trendovima u industriji i saznate više o različitim mogućnostima zapošljavanja i karijere u vašem području.

S druge strane, svima koji su u potrazi za zaposlenjem i izgradnjom karijere ovo je izvrsna prilika za upoznati se s poslodavcima koji su u potrazi za djelatnicima.

Cilj IPNG EXPO događaja je ukazati na važnost ulaganja u ljude kao ključnog resursa svake ekonomije, povezati sustav obrazovanja i tržišta rada, identificirati ključna zanimanja sukladno potrebama tržišta, prezentirati primjere dobre prakse i novih programa obrazovanja te istaknuti važnost suradnje obrazovnih institucija i nadležnih državnih, regionalnih i lokalnih institucija s tržištem rada.

IPNG EXPO 2. je odlična prilika za poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike školstva, te na koncu učenike i sve zainteresirane za progresivnost i modernizaciju poslovanja.
Posebno zanimljivo će biti na Sajmu karijera i poslova.

Generalni partner događaja je Regionalni centar kompetentnosti „Slavonika 5.1“, generalni pokrovitelj je Grad Nova Gradiška, dok su IPNG EXPO partneri Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška.

Izvor: Industrijski park Nova Gradiška i radiong.hr