Naslovnica GRAD NOVA GRADIŠKA DEFINITIVNO IMA NAJVEĆI DOMAĆI OPEN AIR FESTIVAL NA KONTINENTU!

NOVA GRADIŠKA DEFINITIVNO IMA NAJVEĆI DOMAĆI OPEN AIR FESTIVAL NA KONTINENTU!

665
0
Podijeli objavu

U ljetno vrijeme kada se većina seli na obalu, na kontinentu se teško može plasirati nešto što će okupiti regiju. Nova Gradiška je očito odlučila poremetiti ta dosadašnja pravila, pa su se u posljednjih nekoliko godina svrstali u vodeći domaći festival na kontinentu. Sinoć je u Novoj Gradiški sjajnim koncertima započelo NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO 2023.

Glazbeni program ovog festivala tradicionalno je podijeljen u 4 žanrovske večeri, pa su tako sinoć su na tamošnjem središnjem gradskom trgu najprije nastupili mladi zagrebački rockeri WESTSIDERSI, nakon njih su se na pozornicu popeli kultni KOJOTI te glazbene ikone PIPS CHIPS & VIDEO CLIPS, dok je rock atmosferu na vrhunac doveo vidno dobro raspoloženi GORAN BARE sa svojim MAJKAMA. Prva festivalska večer završila sjajnim koncertom trenutno najtraženijeg hip-hip izvođača VOJKA V.

Večeras će u Novoj Gradiški svoje koncerte održati MATE BULIĆ i HARIS DŽINOVIĆ, sutra nas očekuju koncerti DANIJELE MARTINOVIĆ, HARI MATA HARIJA te DRAŽENA ZEČIĆA, dok će u nedjelju nastupiti GRADSKI ORKESTAR NOVA GRADIŠKA nakon kojega će uslijediti ŠIMA JOVANOVAC sa svojim gostima.

Računica za uspjeh je čini se vrlo jasna. Smještajni kapaciteti Nove Gradiške ali i cijele Brodsko-posavske županije odavno su popunjeni za sva 4 dana manifestacije, na središnjem gradskom trgu se po jednoj festivalskoj večeri okupi u prosjeku 10 000 ljudi, a sve to prati vrlo bogata gastro ponuda, sajam lokalnih proizvođača te raznovrsni cjelodnevni popratni sadržaji, desetak vrhunskih koncerata i sve to uz besplatan ulaz!

Nova Gradiška očito ima recept za uspješnu manifestaciju. Svakako ih posjetite!

Tekst: Motionplay

Foto i video: Dejan Ivanković / novagradiska.eu