Naslovnica GRAD SVEČANO OTVORENO JOŠ JEDNO SPEKTAKULARNO NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO /PHOTO/

SVEČANO OTVORENO JOŠ JEDNO SPEKTAKULARNO NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO /PHOTO/

553
0
Podijeli objavu

Organizatori Novogradiškog glazbenog ljeta Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica grada Nove Gradiške, tradicionalno u petak, uoči druge večeri Novogardiškog glazbenog, svečano otvaraju ovu najveću manifestaciju na otvorenom na kontinentu, no usuđujemo se reći i u regiji.

Prigodnim govorima okupljenima su se obratili direktorica TZGNG Dinka Matijević i gadonačelnik Nove Gradiške koji je ujedno i službeno otvorio event.

Na otvorenju su se okupili sponzori ovogodišnjeg NG ljeta, gradski vijećnici, predstavnici gradskih ustanova i tvrtki, institucija i društava i drugi uzvanici koji su godinama doprinosili da se sadržaji ove glazbene manifestacije iz godine u godinu dižu na viši nivo.

Također je nazočila i Ružica Vidaković, direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

Sosnivači NG ljeta Željko Brčić Duša i Zdravko Sokić također nisu propustili nazočiti događaju, njihovom “djetetu” koji iz godine u godinu raste. Njima se, kao i ostalim osnivačima, posebno zahvalila direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević.

Otvorenje su oplemenili svojom svirkom i Gradska glazba Nova Gradiška i Karmen Szabo koja je svojim izvrsnim glasom otpjevala nekoliko evergreena.

Gradonačelnik Vinko Grgić i Dinka Matijević ovu su prigodu još jednom iskoristili da se zahvale svima koji sudjeluju u organizaciji i ulažu velik trud da bi Novogradiškog glazbeno ljeto bilo ono što danas jeste. Kako je kazala Dinka Matijević, najveća manifestacija na otvorenom u Slavoniji.

Dinka Matijević i Vinko Grgić također su na bini pred svim prisutnim posjetiteljima, kojih je bilo zaista mnogo, otvorili još jedno spektakularno Novogradiško glazbeno ljeto.