Naslovnica GRAD SPEKTAKULARNA DRUGA VEČER NG LJETA UZ HARISA DŽINOVIĆA, MATU BULIĆA I TAMBURAŠE...

SPEKTAKULARNA DRUGA VEČER NG LJETA UZ HARISA DŽINOVIĆA, MATU BULIĆA I TAMBURAŠE /PHOTO/

536
0
Podijeli objavu

Ovogodišnje izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta u punom je zamahu. Nakon prve tradicionalne rokerske večeri 19 500 ljudi posjetili su zabavnu večeri na kojoj su nastupili redom – TS “Tkanica”, TS “Satir i glazbene legende Mate Bulić i Haris Džinović.

Nakon svečanog otvorenja ovog najvećeg open air događaja na kontinentu na kojoj su se nazočnim gostima i uzvanicima obratili gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić i direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević, krenule su s koncertima spomenute zvijezde večeri Mate Bulić i Haris Džinović koji su svojim mnogobrojnim hitovima držali usijanu atmosferu cijelu večer do jutarnjih sati.

Prije njih su tamburaši izvrsno zagrijali atmosferu ad su posjetitelji u pravom slavonskom štihu otplesali veliko kolo ispred pozornice.

Također, u Gradskom parku upriličilo se i otvorenje tradicionalnog festivala craft piva “CraftiNG” kojega su otvorili Vinko Grgić, Dinka Matijević i organizator Mario Bošnjak kojemu su u goste došle četiri craft pivovare.

Stoga, navratite i u Gradski park gdje Vas očekuje zaista bogata gastro ponuda.

Voditelj svih večeri je dobro nam poznati Frano Ridjan.

Večeras dođite na treću večer NG ljeta na kojoj vas očekuje još jedna spektakularna večer i noć uz nastupe Danijele Martinović, Hari Mata Harija i Dražena. Prije njih će djeca pjevati hitove, potom će uslijediti nastup Matej Predojević Masterclass banda.

Tekst i foto: Dejan Ivanković / novavgradiska.eu