Naslovnica GRAD KONCERT DANKA TRUPINIĆA – DOBRO UGOĐENA VEČER U GRADSKOM PARKU /VIDEO/

KONCERT DANKA TRUPINIĆA – DOBRO UGOĐENA VEČER U GRADSKOM PARKU /VIDEO/

516
0
Podijeli objavu

Manifestacija “Volim ljeto i kulturu” u organizaciji Turističke zajednice grada Nove Gradiške, Pučkog otvorenog učilišta MAR i Gradske glazbe NG kalendarski je privedena kraju.

No, kao što su nas tokom ljeta organizatori znali iznenaditi dodatnim glazbenim sadržajima tako možemo očekivati da će se uz malu pauzu događanja u gradskom parku nastaviti i da ne završava sve sa Novogradiškim glazbenim ljetom.

Prošle subote smo bili na upravo jednom takvom koncertu koji je bio izvrstan. U maniri pravih pozitivnih boema, spontanosti i štiha nekadašnje stare rock škole, dobro nam znani Danko Trupinić upriličio je jedinstven glazbeni događaj u svom stilu.

Nedavno smo upravo s Dankom napravili i intervju tematski vezan uz njegov glazbeni angažman i specifičan posao uličnog svirača zbog čijih izvedbi prolaznici diljem Hrvatske ne ostaju ravnodušni.

Upravo je taj Dankov pristup pridonio odličnoj atmosferi koju je svojim pjevanjem, ali i kontaktom sa publikom učinio ovaj koncert jedni od kvalitetnijih ove sezone.

Iako park nije bio krcat, što je normalna pojava za događanja netom nakon NG ljeta, oni koji su bili prisutni uživali su od početka do kraja koncerta koji je trajao do ponoći.

Izvedbom domaćih i stranih evergreena naveo je posjetitelje na ples, autora ovog priloga da mu se pridruži na pozornici, te razdraganost prisutnih čime je pokazao jednostavnost i, često spominjan epitet, široku dušu slavonsku.

Posebno emotivan trenutak večeri je bio taj kada mu se pridružio sinčić Lenio za malim bubnjevima, koji je itekako pokazao da jabuka ne pada daleko od stabla jer uz tatu Danka i mama Lora se također bavi glazbom.

Na kraju, možemo reći da se veselimo i u skorijoj budućnosti ovakvim koncertima i našim domaćim izvođačima jer, usprkos nekim “velikim” mladim imenima, često ispadnu i kvalitetniji kreativci na sceni.

Uglavnom, nadamo se skorom koncertu TS “Satir” i dvojcu Darko Domitrović i Danijela Pintarić koji nažalost nisu nedavno mogli nastupiti zbog vremenskih neprilika, a radi se o izuzetnim glazbenicima.

  • ATMOSFERU I NEKE IZVEDBE POGLEDAJTE U SLIJEDEĆIM VIDEO ZAPISIMA, A VIŠE NA NAŠEM FACEBOOK PROFILU – NovaGradiska.EU :