Naslovnica NAJAVE DJEČJA PREDSTAVA “ŠLAMPAVI DJED MRAZ” U IDUĆU SUBOTU u DOMU KULTURE

DJEČJA PREDSTAVA “ŠLAMPAVI DJED MRAZ” U IDUĆU SUBOTU u DOMU KULTURE

238
0
Podijeli objavu

Iz Doma kulture Nova Gradiška s velikim veseljem najavljuju još jednu sjajnu dječju predstavu naziva „Šlampavi Djed Mraz“  Kazališta tvornica lutaka iz Zagreba.

U subotu 16. 12. s početkom u 11:00 sati očekuje vas obitelj Mraz. Ovog Božića Djed je odlučio povesti Baku na put oko svijeta, u tople i vesele domove!

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele Božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Dedu pameti – sakrije vreću s poklonima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

DJEČJA PREDSTAVA

SUBOTA, 16. 12. u 11:00 sati

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 5,00 EUR (37,67 KN)

Scenarij: Hrvoje Čanić i Petra Radin

Scenografija: Matija Šantić

Glazba: Božićne pjesme, izbor i adaptacija Mihael Nikolić

Glume: Petra Radin / Petra Težak i Filip Detelić / Marko Hergešić / Ivan Magud

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije početka predstave.