Naslovnica NAJAVE “WONKA” (SINK.) DANAS I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

“WONKA” (SINK.) DANAS I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

334
0
Podijeli objavu
Izvor: IMDb

SADRŽAJ FILMA:

Od Paula Kinga, redatelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora.

U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, “Wonka” priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

WONKA – SINK.

ČETVRTAK, 14. 12. u 17:00

PONEDJELJAK, 18. 12. u 17:00 sati

IZVORNO IME: Wonka

REŽIJA: Paul King

ULOGE: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key

ŽANR: avantura

TRAJANJE FILMA: 116 min.  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.