Naslovnica NAJAVE AVANTURA “IZAZOV ŽIVOTA” DANAS I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

AVANTURA “IZAZOV ŽIVOTA” DANAS I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

126
0
Podijeli objavu
Ilustracija: www.arthurtheking.movie

SADRŽAJ FILMA:

Tijekom deset dana i 700 kilometara, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Michaela Whitea (Mark Wahlberg) i uličnog psa suputnika koji dobija ime Arthur. Ova adrenalinska avantura prati Michaela, čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkim trkama. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikl, penju se i voze kajak!

Temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči, ARTHUR THE KING prati Whitea, koji očajnički želi posljednju šansu za pobjedu i koji uvjerava sponzora da podrži njega i tim sportaša (Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman) na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Kada su im rekli da će biti diskvalificirani ako pokušaju povesti Arthura na kajaku, Michael i njegov tim biraju vjernost nad pobjedom, riskirajući eliminaciju.

IZAZOV ŽIVOTA

ČETVRTAK, 21. 3. u 16:30

PONEDJELJAK, 25. 3. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Arthur the king

REŽIJA: Simon Cellan Jones  

ULOGE: Mark WahlbergNathalie EmmanuelSimu LiuAli SulimanMichael LandesPaul Guilfoyle

ŽANR: avantura

TRAJANJE FILMA: 90 min.  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.