Naslovnica NAJAVE URNEBESNA PREDSTAVA “TESTOSTERON” U PONEDJELJAK U DOMU KULTURE

URNEBESNA PREDSTAVA “TESTOSTERON” U PONEDJELJAK U DOMU KULTURE

79
0
Podijeli objavu

Na kazališne daske Doma kulture Nova Gradiška stiže nam urnebesna predstava „Testosteron“. Komedija Andrzeja Saramonowicza postala je kazališni hit te je proglašena najboljom suvremenom poljskom komedijom.

Redatelj Jasmin Novljaković i glumci: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari dio su spektakla koji ne smijete propustiti.

TESTOSTERON

PONEDJELJAK, 15. 4. u 20:00 sati

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 10 EURA

*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EURA

Vjenčanje iz pakla. Mlada je pobjegla. Mladoženja kipi od bijesa, ali stolovi su već postavljeni i divlja svadbena gozba na kojoj su samo muškarci počinje. Sve u svemu, luda noć.

Je li život podređen razumu, osjećajima ili smo radije robovi biologije? Upleteni u začarani krug požude, egoizma i želje za ljubavlju, pateći od usamljenosti, možemo li postići sklad sa suprotnim spolom i sami sa sobom? Ovo su neka od brojnih pitanja s kojima ćemo se suočiti nakon gledanja hormonske komedije Andrzeja Saramonowicza Testosteron. Iako to ništa ne najavljuje, autor nas stavlja uza zid svima važnih problema koji se tiču našeg bića, seksualnosti i mjesta u svijetu. On to čini zabavljajući publiku od prve do posljednje scene, bez pada forme ili usporavanja.

Režija i scenografija: Jasmin Novljaković

Igraju: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari

Kostimografkinja: Jasminka Petek Krapljan

Autor glazbe: Mario Mirković

Produkcija: Ludens teatar & Teatar EXIT & Kulturni centar Osijek