Naslovnica GRAD PREDAVANJE DAVORA BILMANA – “KAKO USPJETI SA SVOJOM OSOBNOŠĆU” /FOTO/

PREDAVANJE DAVORA BILMANA – “KAKO USPJETI SA SVOJOM OSOBNOŠĆU” /FOTO/

205
0
Podijeli objavu

“Kako uspjeti sa svojom osobnošću” – ponekad je zaista teško pitanje.

Što je potrebno za uspjeh, kako izabrati posao i ostvariti uspjeti obzirom na tip osobnosti i koji tipovi osobnosti uopće postoje? Na navedena pitanja posjetiteljima je odgovorio Davor Bilman zanimljivim predavanjem koje se održalo jučer u 18 sati u Gradskoj vijećnici Grada Nova Gradiška.

Bublika, odnosno gradski obrtnici i poduzetnici, bili su iznimno zadovoljni predavanjem, načinom i savjetima kojima je Bilman istaknuo navedenu tematiku koja je od velikog značaja i pomoći u međuljudskim odnosima. Nakon predavanja predstavio je svoju knjigu za koju su mnogi bili zainteresirani.

Predavanje je otvorila Maja Savi, koordinatorica za EU projekte pri gradu Nova Gradiška.

Davor Bilman – poznato lice, diplomirani ekonomist s preko 25 godina rada u prodaji i preko 18 godina rada kao edukacijski trener čije radionice je prošlo više od 1500 poduzeća.

Davor je završio je praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja te je licencirani trener (predavač) za radionice i treninge u području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga.

Organizatori predavanja bili su Grad Nova Gradiška u suradnji s Udruženjem obrtnika Nova Gradiška i Industrijskim parkom Nova Gradiška d.o.o.