Naslovnica GRAD CENTAR GRADA U USKRŠNJEM UGOĐAJU UZ SADRŽAJE ZA NAJMLAĐE U GRADSKOM PARKU

CENTAR GRADA U USKRŠNJEM UGOĐAJU UZ SADRŽAJE ZA NAJMLAĐE U GRADSKOM PARKU

862
0
Podijeli objavu

Uz druženje s uskršnjim zecom u gradskom parku i plesnoj radionici kojoj smo svjedočili prošle subote u organizaciji Turističke zajednice Grada Nova Gradiška, unatoč nemilim vremenima u kojima se nalazimo, ipak se u gradu osjeti uskršni ugođaj.

Na oduševljenje najmlađih, a i odraslih, gradski park i prostor ispred Gradskog poglavarstva ukrašeni su uskršnjim zečevima i velikim pisanicama, a kao i prošle subote i iduće nas očekuje kućica Uskršnjeg zeca uz nastup plesnog studia Marine Mihelčić, a bit će sadržaja i za odrasle građane.

Uzbuđenje za klince i klinceze svakako će biti potraga za skrivenim pisanicama.

  • “Ususret Uskrsu, priredili smo prigodan program za najmlađe. Željeli smo napraviti i puno više, no zbog uputa Stožera za civilnu zaštitu i poštivanja epidemioloških mjera realiziraliziramo u skromnijem obujmu. Drago nam je što što nas je i vrijeme poslužilo tako da su građani mogli uživati u suncu i svježem zraku.
    Uredili smo gradski park u uskršnjem ruhu i kućicu Uskršnjeg zeca, ali moram napomenuti da su posjeti mogući samo pojedinačno zbog epidemioloških mjera.
    Uz prigodne programe za djecu pripremili smo i sadržaje za odrasle. Vrijedne i kreativne ruke naših žena iz Udruge udovica proisteklih iz Domovinskog rata su pripremile svoje rukotvorine kao i domaća radinost Grgić.
    Za okrijepu su zaduženi OPG “Hoborka” i domaće pivo i gin OPG-a “Bošnjak”.
    Za iduću subotu pripremili smo zabavnu igru, odnosno potragu za pisanicama koje će biti skrivne u gradskom parku. Tu će biti i naš veseli zeko koji će pomoći djeci u potrazi za pisanicama. A od 11 do 12 sati nastupati će i plesni studio Marine Mihelčić.
    Moram napomenuti da nam je prvenstveno važno zdravlje i sigurnost naših građana i ovom prilikom molim sve koji dođu u park da budu odgovorni i da se pridržavaju epidemioloških mjera“.
    – riječi su Ivane Matošević, stručne suradnice pri Turističkoj zajednici Nova Gradiška.
Ivana Matošević