Naslovnica GRAD Gradski park postaje centar društvenih zbivanja tokom godine – Instaliran veliki LED...

Gradski park postaje centar društvenih zbivanja tokom godine – Instaliran veliki LED DISPLAY

1594
0
Podijeli objavu

Izvršna vlast raznim rekonstrukcijama, društvenim događanjima i iniciranjem na uvođenju modernih tehnologija pretvaraju Grad Novu Gradišku u sve modernije i ljepše mjesto.

Nakon rekonstrukcije gradskog parka i postavljanjem dječjeg igrališta koje se nalazi na istom na red je došlo i instaliranje velikog LED displaya (dimenzija 3.2 x 2.8 m) na kojem su se već u svrhu promocije grada i zavičaja počele prikazivati sekvence manifestacija koje se kroz godinu realiziraju od strane Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice grada Nova Gradiška i raznih udruga i klubova, isječci iz turističkih spotova, ali i slike manifestacija okolnih općina.

Prema riječima gradonačelnika Vinka Grgića, na novopostavljenom displayu, očekuju nas brojne projekcije i prikazivanja snimljenih događanja iz raznih oblasti. Radi još ugodnijeg ambijenta također će se za određene svrhe postaviti 25 dvostrukih europaleta sa spužvama da bi građani mogli ugodno sjediti i uživati u gledanju, ali i u ostalim događajima koji će se odvijati u parku.

Svjedoci smo da je gradski park drugu godinu za redom obogaćen događajima poput promenadnih koncerata koji su se pokazali iznimno uspješni za vrieme nedeljnih večeri, a kako je najavljeno, iduće godine isti će biti oplemenjeni na još veću razinu.

Uz brojna događanja i sadržaje Nova Gradiška postaje sve idealnije mjesto za građane raznih dobnih skupina, posebice mladih.

No, da bi brojne novine u gradu poslužile svrsi u punom obimu potrebno je još više raditi na sprečavanju iseljavanja mladih i zapošljivosti mlađe populacije koja je budućnost svakog grada, pa tako i Nove Gradiške.