Naslovnica POLICIJA OBAVIJESTI ZBOG EPIDEMIJE ISTEKLE OSOBNE ISPRAVE I DALJE VALJANE. DONOSIMO I RADNO VRIJEME...

ZBOG EPIDEMIJE ISTEKLE OSOBNE ISPRAVE I DALJE VALJANE. DONOSIMO I RADNO VRIJEME UPRAVNIH POSLOVA POLICIJSKE UPRAVE

849
0
Podijeli objavu

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, građanima je omogućen redovan i nesmetan pristup svim linijama rada upravnih poslova i uslugama koje se obavljaju u Odjelu za upravne poslove

Sukladno dopunama Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o dopunama Zakona o putnim ispravama, Zakona o dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o dopunama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana („Narodne novine” 42/20), osobne isprave čiji je rok važenja istekao počevši od 11. ožujka 2020. godine, za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 (osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi) i dalje se smatraju valjanima i nakon isteka roka važenja, a najduže 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije.

U cilju da se izbjegnu i preveniraju moguće gužve prestankom trajanja pandemije COVID-19, a zbog znatnog broja isteklih osobnih dokumenata i obveze ishođenja novih, napominjemo da je uz poštivanje svih epidemioloških mjera građanima omogućen redovan i nesmetan pristup svim linijama rada upravnih poslova i uslugama koje se obavljaju u Odjelu za upravne poslove.

Radno vrijeme sa strankama Odjela za upravne poslove Policijske uprave brodsko-posavske je ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 08,00 do 14,00 sati, te utorkom od 09,00 do 17,00 sati. Prethodne telefonske najave nisu potrebne.

Izvor: PU BPŽ