Naslovnica NAJAVE “JOŠ JEDNA RUNDA” – DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA VEČERAS U NG KINU /TRAILER/

“JOŠ JEDNA RUNDA” – DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA VEČERAS U NG KINU /TRAILER/

756
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ:
Postoji teorija da bi se svatko trebao roditi s malom količinom alkohola u krvi te da umjereno pijanstvo otvara naše umove svijetu koji nas okružuje, smanjuje naše probleme i povećava našu kreativnost.

Ohrabreni tom teorijom, Martin i njegovo troje prijatelja, svi srednjoškolski učitelji kreću u eksperimentiranje konstantne opijenosti kroz radni dan. Ako je Churchill mogao pobijediti u Drugom svjetskom ratu u konstantno alkoholiziranom stanju, tko zna što će nekoliko kapi više učiniti za njih i njihove učenike?

Početni rezultati su pozitivni, a mali profesorski projekt uskoro će prerasti u akademsku nauku. Njihovi satovi u školama kao i njihovi rezultati nastavljaju se popravljati i skupina prijatelja se ponovno osjeća živima! Međutim, kako vrijeme prolazi nekima će stvari ići nabolje, ali drugi će posrnuti.

Uskoro će postati kristalno jasno da, premda je alkohol odgovoran za neke vrhunske rezultate u prošlosti, određena djela pod njegovim utjecajem nose strašne posljedice…

JOŠ JEDNA RUNDA
• UTORAK, 23. 3. u 19, 30
• SRIJEDA, 24. 3. u 19, 30 sati

Film nominiran za Zlatni Globus 2021. u kategoriji za najbolji strani film.

Originalni naslov: Another Round
Dužina filma: 117 minuta
Država/Godina: DNK, NLD, SWE/2020.
Žanr: komedija, drama
Glumci: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang
Redatelj: Thomas Vinterberg

Dobna preporuka: 18

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.