Naslovnica CRNA KRONIKA UHVAĆENI POČINITELJI TRI TEŠKE KRAĐE i VANDALI KOJI SU HARALI GRADSKOM TRŽNICOM...

UHVAĆENI POČINITELJI TRI TEŠKE KRAĐE i VANDALI KOJI SU HARALI GRADSKOM TRŽNICOM NOVA GRADIŠKA

765
0
Podijeli objavu

Operativnim radom policijskih službenika otkriveni su i pronađeni počinitelji kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, koji su oštetili betonske prodajne pultove na gradskoj tržnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad četiri osobe, koje sumnjiče za počinjenje četiri kaznena djela (tri teške krađe i oštećenje tuđe stvari).

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 20-godišnjak, 19-godišnjak i 17-godišnjak, u vremenu od 3. travnja do 6. srpnja, u tri navrata, provalili u prostorije jedne trgovine na području u nadležnosti rada Policijske postaje Nova Gradiška, kojom prilikom su iz unutrašnjosti otuđili nekoliko tisuća kuna i razne cigarete.

Nadalje, operativnim radom policijskih službenika otkriveni su i pronađeni počinitelji kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Radi se o dvojici 17-godišnjaka, koji su dana 14. lipnja, u noćnim satima, porušili i oštetili više betonskih prodajnih pultova na prostoru gradske tržnice u Novoj Gradiški (dnevna informacija od 16. lipnja).                                                            

Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Izvor: PU BPŽ