Naslovnica GRAD DANIJELA MARTINOVIĆ, HARI MATA HARI i DRAŽEN ZEČIĆ USIJALI ATMOSFERU TREĆE VEČER...

DANIJELA MARTINOVIĆ, HARI MATA HARI i DRAŽEN ZEČIĆ USIJALI ATMOSFERU TREĆE VEČER NG LJETA /PHOTO/

432
0
Podijeli objavu

Treća večer Novogradiškog glazbenog ljeta, rezervirana za pop-zabavnu glazbu, započela je tradicionalno festivalom “Djeca pjevaju hitove”, a potom su se na scenu popela ekipa novogradiškog Masterclass banda koja je pod vodstvom Mateja Predojevića izvela brojne domaće i strane hitove.

Nakon novogardiških glazbenih uzdanica počeli su nastupi zvijezda večeri Danijele Martinović, Hari Mata Harija i Dražena Zečića.

Jednostavno, s toliko velikih izvođača na jednom mjestu rijetko se može pohvaliti i neki veći grad.
Novogradiškom glazbenom ljetu, po broju renomiranih izvođača, može parirati jedino neki veći festival na razini države.

Sinoćnja večer je mogla biti komotno podijeljena i na tri po količini pjesama i hitova koje iza sebe imaju navedeni izvođači. No, upravo sinteza ovo troje zvijezda, kao i prošle dvije večeru, koje su nastupale jedna za drugom čine ovo NG glazbeno ljeto dinamičnim i punim posebne energije čija pozitiva je obasula ne samo publiku koja je na drugoj večeri brojila 19 500 posjetitelja, već i sve Novogradiščane koji nisu ovih dana u gradu.

Večeras također po tradiciji nastupaju folkloraši pod notom slavonske pjesme i tamburice. Gradski orkestar Nova Gradiška će zasigurno razgaliti mnoge posjetitelje, a vrhunac večeri su nastupi Šime Jovanovca i gostiju.
Dobrodošli večeras na Šimunovo.

Tekst i foto: Dejan Ivanković / novavgradiska.eu